Sfoglia per Autore
The Ethane-1,2-diol + 2-Methoxyethanol + 1,2-Dimethoxyethane Ternary Solvent System: Density and Volume Proprties at Different Temperatures.
2001 Cocchi, Marina; M., Manfredini; Marchetti, Andrea; Sighinolfi, Simona; Tassi, Lorenzo; Ulrici, Alessandro; M., Vignali
Applicazione dell’Algoritmo WPTER per la Classificazione di Spettri MIR di Farine Provenienti da Diversi Careali
2003 Cocchi, M.; Foca, G.; Marchetti, Andrea; Sighinolfi, S.; Tassi, L.; Ulrici, A.
Solvatazione selettiva di biomolecole in miscele binarie 2-butanone + 2-butanolo
2003 Foca, Giorgia; Manfredini, Matteo; Manzini, Daniela; Marchetti, Andrea; Sighinolfi, Simona; Tassi, Lorenzo; Zucchi, Claudia
Selective solvation of chiral compounds in binary mixtures of 2-butanone + 2-butanol
2003 Faranda, S; Foca, Giorgia; Manfredini, Matteo; Marchetti, Andrea; Sighinolfi, Simona; Tassi, Lorenzo
Applicazione dell’algoritmo WPTER per la classificazione di spettri MIR di farine provenienti da diversi cereali
2003 Cocchi, Marina; Foca, Giorgia; Marchetti, Andrea; Sighinolfi, Simona; Tassi, Lorenzo; Ulrici, Alessandro
Utilizzo del rapporto isotopico Sr87/Sr86 per lo sviluppo di modelli di traciabilità geografica di prodotti alimentari
2004 Cocchi, Marina; Ferrari, Giorgia; Hoogewerff, J. A.; Manzini, Daniela; Marchetti, Andrea; Sighinolfi, Simona
Caratterizzazione chimico-fisica di amidi di varia origine
2004 Cocchi, Marina; Foca, Giorgia; Franchini, Giancarlo; Marchetti, Andrea; Sighinolfi, Simona; Tassi, Lorenzo; Ulrici, Alessandro
Dielectric properties in ternary mixtures of ethane-1,2-diol+1,2-dimethoxyethane + water
2004 Foca, Giorgia; Manfredini, Matteo; Manzini, Daniela; Marchetti, Andrea; Pigani, Laura; Sighinolfi, Simona; Tassi, Lorenzo; Ulrici, Alessandro
Determination of metal concentration in fat supplements for swine nutrition by atomic absorption spectroscopy
2005 Cocchi, Marina; V., Faeti; M., Manfredini; Manzini, Daniela; Marchetti, Andrea; Sighinolfi, Simona
Use of multivariate analysis of MIR spectra to study bread staling
2005 Cocchi, Marina; Foca, Giorgia; Marchetti, Andrea; Sighinolfi, Simona; Tassi, Lorenzo; Ulrici, Alessandro
Analysis of Sensory data of Aceto Balsamico Tradizionale di Modena (ABTM) of different ageing by application of PARAFAC models.
2006 Cocchi, Marina; R., Bro; Durante, Caterina; Manzini, Daniela; Marchetti, Andrea; F., Saccani; Sighinolfi, Simona; Ulrici, Alessandro
Study of the monosaccharides and furfurals evolution during the preparation of cooked grape musts for Aceto Balsamico Tradizionale production
2007 Cocchi, Marina; G., Ferrari; Manzini, Daniela; Marchetti, Andrea; Sighinolfi, Simona
Changes in the Chemical Composition of Reduced Cooked Musts During the Heating Process
2008 Cocchi, Marina; R., Consonni; Manzini, Simona; Sighinolfi, Simona; M., Grandi; Durante, Caterina; Marchetti, Andrea
Microwaves: theoretical and practical aspects
2011 Marchetti, Andrea; Sighinolfi, Simona
DISTRIBUTION OF HEAT STABILIZERS IN PLASTICIZED PVC-BASED BIOMEDICAL DEVICES: TEMPERATURE AND TIME EFFECTS
2011 Lidia Maria, Bodecchi; Durante, Caterina; Marcello, Malagoli; Manfredini, Matteo; Marchetti, Andrea; Sighinolfi, Simona
Optimization of microwave assisted digestion procedure by means of chemometric tools
2011 Cocchi, Marina; Durante, Caterina; Marchetti, Andrea; LI VIGNI, Mario; Baschieri, Carlo; Bertacchini, Lucia; Sighinolfi, Simona; Tassi, Lorenzo; S., Totaro
Seeds of Horse Chestnut (Aesculus hippocastanum L.) and Their Possible Utilization for Human Consumption
2011 Foca, Giorgia; Ulrici, Alessandro; Cocchi, Marina; Durante, Caterina; LI VIGNI, Mario; Marchetti, Andrea; Sighinolfi, Simona; Tassi, Lorenzo
Optimization of a Dynamic Headspace – Thermal Desorption – Gas Chromatography/Mass Spectrometry procedure for the determination of furfurals in vinegars
2011 S., Manzini; Durante, Caterina; Baschieri, Carlo; Cocchi, Marina; Sighinolfi, Simona; S., Totaro; Marchetti, Andrea
Evolution of 5-(hydroxymethyl)furfural and furfural in the production chain of the aged vinegar Aceto Balsamico Tradizionale di Modena
2011 Cocchi, Marina; Durante, Caterina; P., Lambertini; Manzini, Simona; Marchetti, Andrea; Sighinolfi, Simona; Totaro, Sara
Characterization of lambrusco wines by means of Sr isotope ratio as provenance marker
2012 Baschieri, Carlo; Bertacchini, Lucia; Cocchi, Marina; Marchetti, Andrea; Durante, Caterina; Bertelli, Davide; Papotti, Giulia; Sighinolfi, Simona
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
The Ethane-1,2-diol + 2-Methoxyethanol + 1,2-Dimethoxyethane Ternary Solvent System: Density and Volume Proprties at Different Temperatures. | 1-gen-2001 | Cocchi, Marina; M., Manfredini; Marchetti, Andrea; Sighinolfi, Simona; Tassi, Lorenzo; Ulrici, Alessandro; M., Vignali | |
Applicazione dell’Algoritmo WPTER per la Classificazione di Spettri MIR di Farine Provenienti da Diversi Careali | 1-gen-2003 | Cocchi, M.; Foca, G.; Marchetti, Andrea; Sighinolfi, S.; Tassi, L.; Ulrici, A. | |
Solvatazione selettiva di biomolecole in miscele binarie 2-butanone + 2-butanolo | 1-gen-2003 | Foca, Giorgia; Manfredini, Matteo; Manzini, Daniela; Marchetti, Andrea; Sighinolfi, Simona; Tassi, Lorenzo; Zucchi, Claudia | |
Selective solvation of chiral compounds in binary mixtures of 2-butanone + 2-butanol | 1-gen-2003 | Faranda, S; Foca, Giorgia; Manfredini, Matteo; Marchetti, Andrea; Sighinolfi, Simona; Tassi, Lorenzo | |
Applicazione dell’algoritmo WPTER per la classificazione di spettri MIR di farine provenienti da diversi cereali | 1-gen-2003 | Cocchi, Marina; Foca, Giorgia; Marchetti, Andrea; Sighinolfi, Simona; Tassi, Lorenzo; Ulrici, Alessandro | |
Utilizzo del rapporto isotopico Sr87/Sr86 per lo sviluppo di modelli di traciabilità geografica di prodotti alimentari | 1-gen-2004 | Cocchi, Marina; Ferrari, Giorgia; Hoogewerff, J. A.; Manzini, Daniela; Marchetti, Andrea; Sighinolfi, Simona | |
Caratterizzazione chimico-fisica di amidi di varia origine | 1-gen-2004 | Cocchi, Marina; Foca, Giorgia; Franchini, Giancarlo; Marchetti, Andrea; Sighinolfi, Simona; Tassi, Lorenzo; Ulrici, Alessandro | |
Dielectric properties in ternary mixtures of ethane-1,2-diol+1,2-dimethoxyethane + water | 1-gen-2004 | Foca, Giorgia; Manfredini, Matteo; Manzini, Daniela; Marchetti, Andrea; Pigani, Laura; Sighinolfi, Simona; Tassi, Lorenzo; Ulrici, Alessandro | |
Determination of metal concentration in fat supplements for swine nutrition by atomic absorption spectroscopy | 1-gen-2005 | Cocchi, Marina; V., Faeti; M., Manfredini; Manzini, Daniela; Marchetti, Andrea; Sighinolfi, Simona | |
Use of multivariate analysis of MIR spectra to study bread staling | 1-gen-2005 | Cocchi, Marina; Foca, Giorgia; Marchetti, Andrea; Sighinolfi, Simona; Tassi, Lorenzo; Ulrici, Alessandro | |
Analysis of Sensory data of Aceto Balsamico Tradizionale di Modena (ABTM) of different ageing by application of PARAFAC models. | 1-gen-2006 | Cocchi, Marina; R., Bro; Durante, Caterina; Manzini, Daniela; Marchetti, Andrea; F., Saccani; Sighinolfi, Simona; Ulrici, Alessandro | |
Study of the monosaccharides and furfurals evolution during the preparation of cooked grape musts for Aceto Balsamico Tradizionale production | 1-gen-2007 | Cocchi, Marina; G., Ferrari; Manzini, Daniela; Marchetti, Andrea; Sighinolfi, Simona | |
Changes in the Chemical Composition of Reduced Cooked Musts During the Heating Process | 1-gen-2008 | Cocchi, Marina; R., Consonni; Manzini, Simona; Sighinolfi, Simona; M., Grandi; Durante, Caterina; Marchetti, Andrea | |
Microwaves: theoretical and practical aspects | 1-gen-2011 | Marchetti, Andrea; Sighinolfi, Simona | |
DISTRIBUTION OF HEAT STABILIZERS IN PLASTICIZED PVC-BASED BIOMEDICAL DEVICES: TEMPERATURE AND TIME EFFECTS | 1-gen-2011 | Lidia Maria, Bodecchi; Durante, Caterina; Marcello, Malagoli; Manfredini, Matteo; Marchetti, Andrea; Sighinolfi, Simona | |
Optimization of microwave assisted digestion procedure by means of chemometric tools | 1-gen-2011 | Cocchi, Marina; Durante, Caterina; Marchetti, Andrea; LI VIGNI, Mario; Baschieri, Carlo; Bertacchini, Lucia; Sighinolfi, Simona; Tassi, Lorenzo; S., Totaro | |
Seeds of Horse Chestnut (Aesculus hippocastanum L.) and Their Possible Utilization for Human Consumption | 1-gen-2011 | Foca, Giorgia; Ulrici, Alessandro; Cocchi, Marina; Durante, Caterina; LI VIGNI, Mario; Marchetti, Andrea; Sighinolfi, Simona; Tassi, Lorenzo | |
Optimization of a Dynamic Headspace – Thermal Desorption – Gas Chromatography/Mass Spectrometry procedure for the determination of furfurals in vinegars | 1-gen-2011 | S., Manzini; Durante, Caterina; Baschieri, Carlo; Cocchi, Marina; Sighinolfi, Simona; S., Totaro; Marchetti, Andrea | |
Evolution of 5-(hydroxymethyl)furfural and furfural in the production chain of the aged vinegar Aceto Balsamico Tradizionale di Modena | 1-gen-2011 | Cocchi, Marina; Durante, Caterina; P., Lambertini; Manzini, Simona; Marchetti, Andrea; Sighinolfi, Simona; Totaro, Sara | |
Characterization of lambrusco wines by means of Sr isotope ratio as provenance marker | 1-gen-2012 | Baschieri, Carlo; Bertacchini, Lucia; Cocchi, Marina; Marchetti, Andrea; Durante, Caterina; Bertelli, Davide; Papotti, Giulia; Sighinolfi, Simona |
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile