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50 Hz magnetic fields of varying flux intensity affect cell shape changes in invertebrate immunocytes: the role of potassium ion channels 1-gen-2002 Ottaviani, Enzo; Malagoli, Davide; A., Ferrari; Tagliazucchi, Davide; Conte, Angela; Gobba, Fabriziomaria
Relationship between iron and protein content of dishes and polyphenol content in accompanying wines 1-gen-2003 G., Ronca; L., Palmieri; S., Maltinti; Tagliazucchi, Davide; Conte, Angela
Effect of resveratrol and catechin on PC12 tyrosine kinase activities and their synergistic protection from beta-amyloid toxicity 1-gen-2003 Conte, Angela; S., Pellegrini; Tagliazucchi, Davide
Synergistic protection of PC12 cells from β-amyloid toxicity by resveratrol and catechin 1-gen-2003 Conte, Angela; S., Pellegrini; Tagliazucchi, Davide
NO in the developing gut of Dicentrarchus labrax: an early immune role ? 1-gen-2004 Mola, Lucrezia; Pederzoli, Aurora; Gambarelli, Andrea; Tagliazucchi, Davide; Conte, Angela
Variazione plasmatica delle HSPs70 in pazienti gonartrosici sottoposti a terapia termale con applicazione di fanghi caldi delle Terme di Castrocaro(FC) 1-gen-2005 G., Ronca; G., Agostini; F., Russo; M., Conti; Tagliazucchi, Davide; Conte, Angela
Variazione plasmatica delle HSPs 70 in pazienti gonartrosici sottoposti a terapia termale con applicazione di fanghi caldi delle Terme di Castrocaro 1-gen-2005 G., Ronca; G., Agostini; F., Russo; M., Conti; Tagliazucchi, Davide; Conte, Angela
Differente tolleranza all’ossigeno e dipendenza dal Ca2+ della NOS nel cervello di tre diverse specie di pesci 1-gen-2005 Tagliazucchi, Davide; Verzelloni, Elena; Conte, Angela
Calcium/calmodulin dependence of nitric oxide synthase from Viviparus aeter immunocytes 1-gen-2005 Tagliazucchi, Davide; Conte, Angela
Occurrence of nitric oxide synthase in Megoura viciae Buckton (Homoptera, Aphididae): an histochemical and immunohistochemical localisation 1-gen-2005 S., Ganassi; Tagliazucchi, Davide; Mola, Lucrezia
Effect of some phenolic compounds and beverages on pepsin activity during simulated gastric digestion 1-gen-2005 Tagliazucchi, Davide; Verzelloni, Elena; Conte, Angela
Vinegar polyphenols increase the proteolysis and decrease the oxidative stress during digestion by pepsin 1-gen-2006 Tagliazucchi, Davide; Verzelloni, Elena; Conte, Angela
Effect of chain length and aldehydic function on some biological properties of parropolyenes 1-gen-2006 Tagliazucchi, Davide; Verzelloni, Elena; E., Pini; G., Ronca; Conte, Angela
L’approccio reologico nella valutazione della qualità degli Aceti Balsamici Tradizionali 1-gen-2006 P. M., Falcone; S., Chillo; Verzelloni, Elena; Tagliazucchi, Davide; Giudici, Paolo; M. A., Del Nobile
Confronto fra le proprietà antiossidanti e il contenuto fenolico di vini rossi e aceto balsamico tradizionale 1-gen-2006 Tagliazucchi, Davide; Verzelloni, Elena; Conte, Angela
I Microrganismi dell'aceto balsamico. Atti del convegno: "Anche la tradizione va studiata" Risultati di un biennio di indagini per l'individuazione e il possibile impiego di starter per Aceto Balsamico Tradizionale. 1-gen-2006 Licciardello, Fabio; Falcone, Pasquale Massimiliano; Tagliazucchi, Davide; Giudici, Paolo; Solieri, Lisa; Gullo, Maria; DE VERO, Luciana
RELATIONSHIP BETWEEN THE ANTIOXIDANT PROPERTIES AND THE PHENOLIC AND FLAVONOID CONTENT IN TRADITIONAL BALSAMIC VINEGAR 1-gen-2006 Verzelloni, Elena; Tagliazucchi, Davide; E., Panicucci; Conte, Angela
Relationship between the antioxidant properties and the phenolic and flavonoid content in traditional balsamic vinegar 1-gen-2007 Verzelloni, Elena; Tagliazucchi, Davide; Conte, Angela
Occurence of two NOS isoforms in the developing gut of sea bass Dicentrarchus labrax (L.) 1-gen-2007 Pederzoli, A.; Conte, A.; Tagliazucchi, D.; Gambarelli, A.; Mola, L.
Antioxidant properties of traditional balsamic vinegar and boiled must model systems 1-gen-2008 Tagliazucchi, Davide; Verzelloni, Elena; Conte, Angela
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