Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 1 a 11 di 11
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Sensory analysis of traditional balsamic vinegars: current state and future perspectives 1-gen-2014 Lemmetti, Federico; Solieri, Lisa; Bonciani, Tommaso; Zanichelli, Gabriele; Giudici, Paolo
Unimore Microbial Culture Collection: a source for providing novel yeasts for winemaking. 1-gen-2015 DE VERO, Luciana; Bonciani, Tommaso; Verspohl, Alexandra; Mezzetti, Francesco; Bizzarri, Melissa; Solieri, Lisa; Giudici, Paolo
New Saccharomyces cerevisiae F1 hybrids for winemaking under unbalanced nutritional conditions 1-gen-2015 Bonciani, Tommaso; Solieri, Lisa; Bizzarri, Melissa; DE VERO, Luciana; Giudici, Paolo
Fast method for identifying inter- and intra-species Saccharomyces hybrids in extensive genetic improvement programs based on yeast breeding 1-gen-2015 Solieri, Lisa; Verspohl, Alexandra; Bonciani, Tommaso; Caggia, Cinzia; Giudici, Paolo
Improved wine yeasts by direct mating and selection under stressful fermentative conditions 1-gen-2016 Bonciani, Tommaso; Solieri, Lisa; DE VERO, Luciana; Giudici, Paolo
Applicazioni dei batteri acetici 1-gen-2017 Verzelloni, Elena; Zanichelli, Gabriele; Bonciani, Tommaso; Gullo, Maria
High-glutathione producing yeasts obtained by genetic improvement strategies: a focus on adaptive evolution approaches for novel wine strains 1-gen-2017 DE VERO, Luciana; Bonciani, Tommaso; Verspohl, Alexandra; Mezzetti, Francesco; Giudici, Paolo
Screening dell’attività β-glucosidasica in ceppi di Saccharomyces spp. isolati da mosto 1-gen-2018 DE VERO, Luciana; Bonciani, Tommaso; Verspohl, Alexandra; Giudici, Paolo
Lieviti enologici alto-produttori di glutatione ottenuti mediante strategia basata sull'evoluzione adattativa 1-gen-2018 DE VERO, Luciana; Bonciani, Tommaso; Verspohl, Alexandra; Giudici, Paolo
A multi-phase approach to select new wine yeast strains with enhanced fermentative fitness and glutathione production 1-gen-2018 Bonciani, Tommaso; De Vero, Luciana; Mezzetti, Francesco; Fay, Justin C.; Giudici, Paolo
Qualitative and quantitative screening of the β-glucosidase activity in Saccharomyces cerevisiae and Saccharomyces uvarum strains isolated from refrigerated must 1-gen-2018 Bonciani, T.; De Vero, L.; Giannuzzi, E.; Verspohl, A.; Giudici, P.
Mostrati risultati da 1 a 11 di 11
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile