Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 1 a 4 di 4
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Impact of non-starter lactobacilli on release of peptides with angiotensin-converting enzyme inhibitory and antioxidant activities during bovine milk fermentation 1-gen-2015 Solieri, Lisa; Rutella, Giuseppina Sefora; Tagliazucchi, Davide
Release of the Antihypertensive Tripeptides Valine-Proline-Proline and Isoleucine-Proline-Proline from Bovine Milk Caseins during in Vitro Gastrointestinal Digestion 1-gen-2016 Rutella, GIUSEPPINA SEFORA; Solieri, Lisa; Martini, Serena; Tagliazucchi, Davide
Bioactive peptides from vegetable food matrices: Research trends and novel biotechnologies for synthesis and recovery 1-gen-2016 Rizzello, Carlo G.; Tagliazucchi, Davide; Babini, Elena; Rutella, Giuseppina Sefora; Saa, Danielle L. Taneyo; Gianotti, Andrea
Survival and bioactivities of selected probiotic lactobacilli in yogurt fermentation and cold storage: New insights for developing a bi-functional dairy food 1-gen-2016 Rutella, GIUSEPPINA SEFORA; Tagliazucchi, Davide; Solieri, Lisa
Mostrati risultati da 1 a 4 di 4
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile