Sfoglia per Autore D'AMBRA, KATIA
Mostrati risultati da 1 a 5 di 5
Effects of pig dietary omega6/omega3 ratio on fatty acid profile and lipid nutritional indices of lipid depots
2023 D'Ambra, K.; Minelli, G.; Macchioni, P.; Lo Fiego, D. P.
Effects of Pig Dietary n-6/n-3 Polyunsaturated Fatty Acids Ratio and Gender on Carcass Traits, Fatty Acid Profiles, Nutritional Indices of Lipid Depots and Oxidative Stability of Meat in Medium–Heavy Pigs
2023 Minelli, Giovanna; D’Ambra, Katia; Macchioni, Paolo; Lo Fiego, Domenico Pietro
Effect of hazelnut skin and dry tomato peel on the oxidative stability, chemical and sensory properties of pork burgers during refrigerated storage
2023 D’Ambra, Katia; Minelli, Giovanna; Lo Fiego, Domenico Pietro
Hazelnut skin polyphenolic green extract as a promising natural antioxidant in pork burgers: Assessment of quality parameters and consumer acceptance
2025 D'Ambra, K.; Trovato, R.; Minelli, G.; Cattivelli, A.; Zannini, M.; Tagliazucchi, D.; Tabasso, S.; Lo Fiego, D. P.
Valorizzazione dei rifiuti agroalimentari per la produzione di mangimi e alimenti
2025 D'Ambra, Katia
Mostrati risultati da 1 a 5 di 5
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile