Sfoglia per Autore  LANCELLOTTI, LISA

Opzioni
Mostrati risultati da 1 a 8 di 8
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Influence of Chemical and Physical Variables on 87Sr/86Sr Isotope Ratios Determination for Geographical Traceability Studies in the Oenological Food Chain 1-gen-2018 Sighinolfi, Simona; Durante, Caterina; Lancellotti, Lisa; Tassi, Lorenzo; Marchetti, Andrea
Valorization of agri-food residues from industrial processes 1-gen-2019 Maletti, Laura; D’Eusanio, Veronica; Lancellotti, Lidia; Lancellotti, Lisa; Tassi, Lorenzo
Valorization of cucurbitaceae residues from primary agronomic productions 1-gen-2019 D’Eusanio, Veronica; Lancellotti, Lidia; Lancellotti, Lisa; Maletti, Laura; Sighinolfi, Simona; Tassi, Lorenzo
Chemical Characterization Of Commercial Balsamic Vinegar Glaze 1-gen-2020 Lancellotti, L.; Ulrici, A.; Sighinolfi, S.; Marchetti, A.
Use of lead isotopic ratios as geographical tracer for Lambrusco PDO wines 1-gen-2020 Lancellotti, L.; Sighinolfi, S.; Marchetti, A.; Tassi, L.
Tracing geographical origin of Lambrusco PDO wines using isotope ratios of oxygen, boron, strontium, lead and their elemental concentration 1-gen-2021 Lancellotti, L.; Sighinolfi, S.; Ulrici, A.; Maletti, L.; Durante, C.; Marchetti, A.; Tassi, L.
87Sr/86Sr ratio as traceability marker for Modena's balsamic vinegars 1-gen-2021 Durante, C.; Lancellotti, L.; Manzini, D.; Rossi, M. C.; Sighinolfi, S.; Marchetti, A.; Tassi, L.
Candying process for enhancing pre-waste watermelon rinds to increase food sustainability 1-gen-2022 Maletti, Laura; D'Eusanio, Veronica; Lancellotti, Lisa; Marchetti, Andrea; Pincelli, Luca; Strani, Lorenzo; Tassi, Lorenzo
Mostrati risultati da 1 a 8 di 8
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile