Sfoglia per Autore  NANNI, ALESSANDRO

Opzioni
Mostrati risultati da 1 a 10 di 10
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
A comparative study of different winemaking by-products derived additives on oxidation stability, mechanical and thermal proprieties of polypropylene 1-gen-2018 Nanni, A.; Messori, M.
Thermal and UV aging of polypropylene stabilized by wine seeds wastes and their extracts 1-gen-2019 Nanni, A.; Battegazzore, D.; Frache, A.; Messori, M.
Materiale composito formato da un biofiller e da una matrice termoplastica e procedimento per realizzare un articolo con un tale materiale composito 3-dic-2019 Nanni, Alessandro; Messori, Massimo
Wine derived additives as poly(butylene succinate) (PBS) natural stabilizers for different degradative environments 1-gen-2020 Nanni, A.; Ricci, A.; Versari, A.; Messori, M.
Thermo-mechanical properties and creep modelling of wine lees filled Polyamide 11 (PA11) and Polybutylene succinate (PBS) bio-composites 1-gen-2020 Nanni, A.; Messori, M.
Progettazioni di plastiche derivanti dal vino: scarti vitivinicoli come substrato di sintesi, additivi e fillers per differenti polimeri e biopolimeri. 10-mar-2020 Nanni, Alessandro
Grape-wine chain biowaste tested as filler for biodegradable composites 1-gen-2021 Cancelli, Umberto; Nanni, Alessandro; Montevecchi, Giuseppe; Masino, Francesca; Messori, Massimo; Antonelli, Andrea
Spent coffee ground tested as filler for biodegradable composites 1-gen-2021 Masino, Francesca; Nanni, Alessandro; Montevecchi, Giuseppe; Mezzadri, Giada; Messori, Massimo; Antonelli, Andrea
Functionalization and use of grape stalks as poly(butylene succinate) (PBS) reinforcing fillers 1-gen-2021 Nanni, Alessandro; Cancelli, Umberto; Montevecchi, Giuseppe; Masino, Francesca; Messori, Massimo; Antonelli, Andrea
Effect of the wine wastes on the thermal stability, mechanical properties, and biodegradation's rate of poly(3-hydroxybutyrate) 1-gen-2021 Nanni, A.; Messori, M.
Mostrati risultati da 1 a 10 di 10
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile