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Effetto di Lactobacillus rhamnosus sulle caratteristiche chimico-fisiche di confettura probiotica di pesche 1-gen-2010 Licciardello, F; Muccilli, S; Pitino, I; Muratore, G; RANDAZZO C., L; Restuccia, C; Caggia, C
Saccharomyces hybrids as a tool for improving the quality of Moscato di Siracusa DOC wine 1-gen-2011 Restuccia, C; Muratore, G; Muccilli, S; Randazzo, CINZIA LUCIA; Caggia, Cinzia; Mazzaglia, A; LANZA C., M; Licciardello, F; Giudici, Paolo
Integrated approach based on 16S rDNA PCR-DGGE and hsp60 qPCR assay for monitoring dynamics of a L. rhamnosus probiotic strain in table olive fermentation. 1-gen-2013 Randazzo, CINZIA LUCIA; Solieri, Lisa; Pitino, Iole; Caggia, Cinzia
Effect of Sequential Inoculum of Beta-Glucosidase Positive and Probiotic Strains on Brine Fermentation to Obtain Low Salt Sicilian Table Olives 1-gen-2019 Pino, Alessandra; Vaccalluzzo, Amanda; Solieri, Lisa; Romeo, Flora V.; Todaro, Aldo; Caggia, Cinzia; Noé Arroyo-López, Francisco; Bautista-Gallego, Joaquin; Randazzo, Cinzia L.
Insights on the bacterial composition of Parmigiano Reggiano Natural Whey Starter by a culture-dependent and 16S rRNA metabarcoding portrait 1-gen-2022 Sola, L.; Quadu, E.; Bortolazzo, E.; Bertoldi, L.; Randazzo, C. L.; Pizzamiglio, V.; Solieri, L.
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