Sfoglia per Autore RANDAZZO, CINZIA LUCIA
Mostrati risultati da 1 a 5 di 5
Effetto di Lactobacillus rhamnosus sulle caratteristiche chimico-fisiche di confettura probiotica di pesche
2010-01-01 Licciardello, F; Muccilli, S; Pitino, I; Muratore, G; RANDAZZO C., L; Restuccia, C; Caggia, C
Saccharomyces hybrids as a tool for improving the quality of Moscato di Siracusa DOC wine
2011-01-01 Restuccia, C; Muratore, G; Muccilli, S; Randazzo, CINZIA LUCIA; Caggia, Cinzia; Mazzaglia, A; LANZA C., M; Licciardello, F; Giudici, Paolo
Integrated approach based on 16S rDNA PCR-DGGE and hsp60 qPCR assay for monitoring dynamics of a L. rhamnosus probiotic strain in table olive fermentation.
2013-01-01 Randazzo, CINZIA LUCIA; Solieri, Lisa; Pitino, Iole; Caggia, Cinzia
Effect of Sequential Inoculum of Beta-Glucosidase Positive and Probiotic Strains on Brine Fermentation to Obtain Low Salt Sicilian Table Olives
2019-01-01 Pino, Alessandra; Vaccalluzzo, Amanda; Solieri, Lisa; Romeo, Flora V.; Todaro, Aldo; Caggia, Cinzia; Noé Arroyo-López, Francisco; Bautista-Gallego, Joaquin; Randazzo, Cinzia L.
Insights on the bacterial composition of Parmigiano Reggiano Natural Whey Starter by a culture-dependent and 16S rRNA metabarcoding portrait
2022-01-01 Sola, L.; Quadu, E.; Bortolazzo, E.; Bertoldi, L.; Randazzo, C. L.; Pizzamiglio, V.; Solieri, L.
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Effetto di Lactobacillus rhamnosus sulle caratteristiche chimico-fisiche di confettura probiotica di pesche | 1-gen-2010 | Licciardello, F; Muccilli, S; Pitino, I; Muratore, G; RANDAZZO C., L; Restuccia, C; Caggia, C | |
Saccharomyces hybrids as a tool for improving the quality of Moscato di Siracusa DOC wine | 1-gen-2011 | Restuccia, C; Muratore, G; Muccilli, S; Randazzo, CINZIA LUCIA; Caggia, Cinzia; Mazzaglia, A; LANZA C., M; Licciardello, F; Giudici, Paolo | |
Integrated approach based on 16S rDNA PCR-DGGE and hsp60 qPCR assay for monitoring dynamics of a L. rhamnosus probiotic strain in table olive fermentation. | 1-gen-2013 | Randazzo, CINZIA LUCIA; Solieri, Lisa; Pitino, Iole; Caggia, Cinzia | |
Effect of Sequential Inoculum of Beta-Glucosidase Positive and Probiotic Strains on Brine Fermentation to Obtain Low Salt Sicilian Table Olives | 1-gen-2019 | Pino, Alessandra; Vaccalluzzo, Amanda; Solieri, Lisa; Romeo, Flora V.; Todaro, Aldo; Caggia, Cinzia; Noé Arroyo-López, Francisco; Bautista-Gallego, Joaquin; Randazzo, Cinzia L. | |
Insights on the bacterial composition of Parmigiano Reggiano Natural Whey Starter by a culture-dependent and 16S rRNA metabarcoding portrait | 1-gen-2022 | Sola, L.; Quadu, E.; Bortolazzo, E.; Bertoldi, L.; Randazzo, C. L.; Pizzamiglio, V.; Solieri, L. |
Mostrati risultati da 1 a 5 di 5
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile