Sfoglia per Autore  D'ALESSANDRO, ALESSANDRO

Opzioni
Mostrati risultati da 1 a 6 di 6
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Characterization of Basil Volatile Fraction and Study of its Agronomic Variation by ASCA 1-gen-2021 D'Alessandro, Alessandro; Ballestrieri, Daniele; Strani, Lorenzo; Cocchi, Marina; Durante, Caterina
Fast GC E-Nose and Chemometrics for the Rapid Assessment of Basil Aroma 1-gen-2022 Strani, Lorenzo; D'Alessandro, Alessandro; Ballestrieri, Daniele; Durante, Caterina; Cocchi, Marina
A Feasibility Study towards the On-Line Quality Assessment of Pesto Sauce Production by NIR and Chemometrics 1-gen-2023 Tanzilli, Daniele; D'Alessandro, Alessandro; Tamelli, Samuele; Durante, Caterina; Cocchi, Marina; Strani, Lorenzo
Near Infrared and UV-Visible Spectroscopy Coupled with Chemometrics for the Characterization of Flours from Different Starch Origins 1-gen-2024 Pellacani, Samuele; Borsari, Marco; Cocchi, Marina; D'Alessandro, Alessandro; Durante, Caterina; Farioli, Giulia; Strani, Lorenzo
Does hyperspectral always matter? A critical assessment of near infrared versus hyperspectral near infrared in the study of heterogeneous samples 1-gen-2024 Tanzilli, Daniele; Cocchi, Marina; Amigo, José Manuel; D'Alessandro, Alessandro; Strani, Lorenzo
Utilizzo della chemiometria nella valutazione della qualità dal laboratorio allo stabilimento, in un contesto di Industria 4.0 7-mag-2024 D'Alessandro, Alessandro
Mostrati risultati da 1 a 6 di 6
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile